Author Topic: "Remove from inventory" removes too much?  (Read 4735 times)

Offline zgoda

  • BeerSmith Apprentice Brewer
  • **
  • Posts: 16
"Remove from inventory" removes too much?
« on: September 14, 2010, 04:37:51 AM »
First of all, I live in Europe so I use metric units, so don't be confused by strange amounts. ;)

Let's say, I have 25kg of malt in my inventory. In a recipe I used 3.5kg. If I select "Remove from inventory" option, the amounts removed do not match amounts used in recipe - my inventory says I have 18kg. Same for hops - if I use 30g in recipe, 60g is removed from my inventory.

A bug or I do something wrong?

Offline BeerSmith

  • Brewer, Author, Patriot
  • BeerSmith Administrator
  • BeerSmith Grandmaster Brewer
  • *****
  • Posts: 5597
  • BeerSmith - take the guesswork out of brewing!
    • BeerSmith
Re: "Remove from inventory" removes too much?
« Reply #1 on: September 15, 2010, 09:17:01 AM »
  I have not seen this one before - in fact quite a few people use the inventory regularly.  I just tried to duplicate this (created a recipe with 5kg of malt in it, then put 10kg into inventory), but it worked perfectly.

  Can you provide more information to help me narrow this down?

Brad
Get a free trial of BeerSmith 3 here

Offline MaltLicker

  • Global Moderator
  • BeerSmith Grandmaster Brewer
  • *****
  • Posts: 2004
    • Blue Ribbon Brews
Re: "Remove from inventory" removes too much?
« Reply #2 on: September 18, 2010, 08:26:41 AM »
In each case, it's double the amount.  Are you sure you are not hitting the button twice?

Offline Ziggybrew

  • BeerSmith Grandmaster Brewer
  • *****
  • Posts: 162
Re: "Remove from inventory" removes too much?
« Reply #3 on: September 27, 2010, 07:02:10 PM »
hope this isn't a hijack:
When in inventory -- I click on an item and it will not give me the option to "remove from inventory". How do I get around this?? (or should this be a separate post?  

Note: if I change the quantity to zero it deletes it. so that's one way around it. :) Thanks
« Last Edit: September 27, 2010, 07:05:37 PM by Ziggybrew »

Offline zgoda

  • BeerSmith Apprentice Brewer
  • **
  • Posts: 16
Re: "Remove from inventory" removes too much?
« Reply #4 on: October 13, 2010, 03:50:04 AM »
I think this is the problem with mouse support in my old version of Crossover on Mac, sometimes i get dblclick for just single click. I was unable to reproduce it on Windows machine, nor under Wine on Linux, this happens only on Mac.

 

modification